+36-30-960-0851 info@alpraworktech.hu

Tető tisztítás

A tető funkcióját tekintve egy olyan szerkezet, ami ki van téve az időjárás viszontagságainak. Napsütésnél az UV sugarak károsítják, sok csapadék éri, ami a városi szmogos levegővel keveredve savas hatásával marja a tetőfelületét. Az ilyen hatások kikezdik az évek során a tető ellenállóságát, így a por, korom és egyéb szennyeződések könnyebben megtelepszenek rajta, ezáltal elszíneződést okozva.

A leírtak mellett másik problémakör a mohásodás és az algásodás, melyek megtelepszenek a tetőszerkezet hézagaiban és ezáltal gyengíti a tető vízzel szembeni ellenállóságát. Olyan helyekre bejuttatja a vizet, ahova normál esetben nem jutna esővíz, így a tető faszerkezetét tönkretételéhez nagyban hozzájárul. A letisztított tetőn jobban be lehet azonosítani a tető problémáit.

Hogyan dolgozunk?

A tető tisztítását robbanómotoros (benzines) magasnyomású mosóval végezzük, így csak vízre (kerti csap) van szükségünk (gépünk nem árammal működik). A munka időtartamát tekintve nagyjából 200-300 m2 tudunk letisztítani egy nap alatt. A tetőszerkezetére különösen ügyelünk.

A tető letisztítása előtt eltávolítjuk az ereszcsatornában összegyűlt faleveleket és egyéb zöldhulladékot, biztosítva a lefolyó víz szabad elvezetését. Visszaadjuk a háza tetőjének régi színét, fényét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van vagy árajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van vagy árajánlatot kérne?