+36-30-960-0851 info@alpraworktech.hu

Panelhézag szigetelés

Magyarországon az egyik legelterjedtebb lakóépületek a panelházak, lakosság nagy arányban éli itt a mindennapjait. Első panelházat 1959-ben építették fel és mint a benne lakók jól tudják, hogy nem sikerült jól ezeknek az épületeknek a szigetelése. Ebből kifolyólag a panelházakat a dilatációs/hézagos illesztéseknél szigetelni kell, leginkább a beázások és a penész elkerülése érdekében. Erre létezik többféle megoldás, de a legköltséghatékonyabb módszer az alpintechnika. Ezzel a társasházak rengeteg időt és pénzt spórolhatnak meg, hiszen nincs szükség állvány építésére, bérlésére.

A munka kötélből elvégezhető. Sokszor a régi szigetelést is megeszi az időjárás és az UV, így felújításra szorulhat az is. A legáltalánosabb problémája a panelhézagoknak, hogy a sziloplaszt egyszerűen elválik a betontól, így a víz a szigetelés mögé kerül. A másik probléma, hogy a sziloplaszt és a polifoam kilyukadnak, így szintén bekerül a víz mögé. A szigetelés elöregedését vagy hiányát kihasználhatják a rovarok, madarak, akik beleköltözhetnek és roncsolják. A panelhézag szigetelés ilyenkor elengedhetetlen, mert könnyen vizessé, penészessé válik a lakások belseje. A hézagokat erre a célra kifejlesztett, minőségi anyagokkal szabad csak javítani. Csapatunk pedig kizárólag ilyen technológiával dolgozik.

Hogyan dolgozunk?

Kötéltechnikai tudásunkat használva megközelítjük a roncsolódott vagy hiányos szigetelést, ahol először megtisztítjuk a munkaterületet majd polifoammal és sziloplasztattal beszigeteljük vagy kijavítjuk a problémát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van vagy árajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van vagy árajánlatot kérne?