+36-30-960-0851 info@alpraworktech.hu

Homlokzatfestés-színezés, acél és fa szerkezet festése, mázolása

Egy épület jellegét, szépségét kétségtelenül a homlokzata színei határozzák meg a legnagyobb mértékben. Sokféle lehetőséggel és szemponttal találkozunk mikor úgy döntünk, hogy új színeket választunk épületeinknek. Esztétika mellett a homlokzatfesték főbb célja az állagmegóvás. Egy szakszerűen kivitelezett festés hosszú időre megvédi a falakat a külső behatásoktól, mint napfény vagy eső.

A falszerkezettől függően fel kell mérni, hogy milyen igénybevételek érik, érhetik a falat és ennek megfelelő anyagokat kell választani. Állagmegóváson azt értjük, hogy folyamatosan védjük a vakolatot különféle nemes vakolatokkal vagy kültéri festékekkel. Ezek felhordása néha sokall egyszerűbb és költséghatékonyabb alpintechnikával. A szerkezetek, tárgyak mázolásának szintén az állagmegóvás a fő célja az esztétika mellett.

Szükséges megvédenünk különböző mechanikai, esetlegesen vegyi behatásoktól, illetve magától az időjárás romboló hatásaitól a kezelt szerkezeteket, tárgyakat. Épületek vastartószerkezetek vagy széldeszkák, faburkolatokat kell időszakosan átfesteni, felújítani. Ilyenkor fontos betartani a munka megkívánt követelményeit, ami jelenti a munkaterület megfelelő előkészítését vagy a festékek száradási idejének betartását.

Hogyan dolgozunk?

Alpintechnikai tudásunk az eszköz ahhoz, hogy megközelítsük szakszerűen a munkaterületet. Először előkészítjük a felületet, ami jelentheti akár a régi lemáló festék eltávolítását vagy csiszolást, alapozását. Utána betartva a festékek utasításait, lekezeljük a felületet.

Referenciák

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van vagy árajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van vagy árajánlatot kérne?