+36-30-960-0851 info@alpraworktech.hu

Galamb védelem kiépítése

Városi épületek jellemző problémája az ember és a madarak együttéléséből fakad. A galambok bizonyos épületeken megtelepszenek, fészkelnek és összepiszkítják. A galambok veszélyes kórokozókat is hordozhatnak, illetve a galambürülék allergiás reakciót is kiválthat. Ezek elkerülése érdekében van többféle eljárás. Általában nem válnak be a madárijesztők, ilyenkor tudunk javasolni 2 megoldást: a galambtüskét és a galambhálót. Ezt tartjuk az egyik leghatékonyabb madárvédelmi eszköznek, amely fizikailag akadályozza meg a szárnyasokat abban, hogy leszálljanak az épület adott pontjára. Az acélból készült szerkezetnek kétféle típusa létezik: az egyik a függőlegesen álló sor, a másik a V alakban elhelyezkedő. Másik a galambháló, aminek nagy a szakítószilárdsága és elég kicsik a hálószemek, hogy ne tudjanak áthatolni rajta a madarak.

Általában a madarak a házak emberileg megközelíthetetlen részén szeretnek fészkelni, így bonyolult felszerelni. Alpintechnikával
azonban a munka gyorsan és hatékonyan kivitelezhető. Rögzítése általában szögeléssel vagy ragasztásos technikával történhet, cégünk mindkettőt alkalmazza, attól függően, hogy a körülmények mit kívánnak. Galambhálót falba dübelezéssel végezzük el, vezetőszál meghúzásával és háló és a vezetőszál ringlizésével végezzük. Gyorsan, hatékonyan, olcsón megszabadulthat a madár problémáitól.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van vagy árajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van vagy árajánlatot kérne?