+36-30-960-0851 info@alpraworktech.hu

Ablaktisztítás

Alpintechnikával történő ablaktisztításra akkor van szükség, ha magasban, nehezen elérhető jellemzően nem nyitható üvegfelületekről beszélgetünk.

Legyen az ablak vagy bármilyen egyéb üvegfelület akár kis- és nagy méretben. Mi a kötéltechnikai tudásunkkal nemcsak szakszerűen megközelíteni tudjuk a tisztítandó felületet, de ragyogóvá varázsoljuk az ablakokat a keretek és a párkányok tisztítását is beleértve. Ezeket a munkákat projektmunkában végezzük, mivel általánosan a nagy takarítások alkalmával, évente 2 alkalommal kerül sor alpintechnikai tisztítására az épületeknek.

Ezek az épületek lehetnek irodaházak, plázák, társasházak, sportcsarnokok és sok más funkciójú épület. Van lehetőség hosszútávú szerződést kötni, így kedvezményesebb árakat tudunk biztosítani.

Hogyan dolgozunk?

Az ablaküveg tisztítása előtt fontos, hogy alaposan átmossuk a párkányt és az ablakkereteket. Ezt egy általános használatra való ronggyal végezzük el.

Ezután le öblítjük tiszta vízzel, majd hagyjuk megszáradni. A csíkmentes, ragyogás érdekében szmog, por és az eső nyomait eltüntetni egy előre bekevert mosószeres vízzel és egy erre a célra kifejlesztett vizezővel tesszük.

A megtisztított ablakról egy gumis lehúzóval eltávolítjuk a mosószeres vizet és szárazra töröljük a keretet egy speciális mikroszálas törlőronggyal, ami nem szöszöl és jó nedv szívó, így lesz fátyolmentes és ragyogó az ablak.

Referenciák

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van vagy árajánlatot kérne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van vagy árajánlatot kérne?